Skönhet & Hälsa

Min blogg om skönhet och hälsa

Färsk spirulina

- Posted in Hälsa by

Färsk spirulina från Sverige

Nu känner jag att jag behöver ta träningen på allvar. Överallt ser jag människor nära mig som ger sig ut och springer och rör på sig även om snön faller eller regnet öser ner. Det som tidigare har setts som bra ursäkter har på det senaste endast gett upphov till ökat dåligt samvete haha.

Så nu är det jag som skall komma tillbaka till formen jag hade innan hösten och vintern sänkte mig helt! Jag skulle gärna vilja träna styrketräning och gå på passen jag är van vid men jag har de senaste dagarna försökt komma fram till vilket alternativ som skulle passa mig. Största anledningen till varför jag många gånger drar mig för att träna själv är för att jag känner mig så pass väl efter alla år.. Jag har nog inte riktigt disciplinen som krävs för att följa ett program där ingen annan pushar mig att ta mig igenom det!

Något jag känner att jag skulle kunna testa är löpning däremot. Då jag inte har sprungit på riktigt sen i gymnasiet så kommer det ta tid att nå en form där jag känner att jag njuter av det, men däremot känns det som att jag hade kunnat anpassa det till dagens form och öka successivt på ett annat sätt. Samtidigt är det ett sätt att kunna ta mig igenom alla ljudböcker som väntar på mig och som jag sett fram emot att “läsa”.

Jag har också hört mig för angående kosttillskott nu när jag bestämt mig och även läst på en del om ämnet. Något jag hört mycket gott om är spirulina vilket är mycket populärt bland idrottsmän och kroppsbyggare. Det är gjort av alger som är både näringsrika och innehåller mycket proteiner och hjälper även till att rena kroppen. Det hjälper även immunförsvaret vilket enligt mig är en väldigt viktig faktor i dagsläget. Till min förtjusning så har jag hittat en hemsida som tillverkar sina egna, helt naturlig spirulina till en bra pris och som innehåller över 100 olika näringsämnen, vitaminer, mineraler, antioxidanter och aminosyror.

Förhoppningsvis hjälper det mig en bit på vägen så att jag när allt lugnat ner sig lite kan ta mig tillbaka till gymmet och mina älskade pass! Bara att ha kommit så här långt är ett stort steg. Nu ser jag rent av fram emot att ta första steget till min nya form och mitt nya liv.

Svensk, färsk spirulina